12 Mayıs 2016 Perşembe

TREK HAREKÂTI NEDEN İPTAL EDİLDİ?



Türk Dil Kurumu’na göre tren; isim Fransızca train Demir yolunda yolcu ve yük taşımakta kullanılan, bir veya birkaç lokomotif tarafından çekilen vagonlar dizisi, katar,  şimendifer, direk kelimesi ise, isim Ağaçtan veya demirden yapılan uzun ve kalın destek olarak tanımlanmış.
Bu durumda “Trek “ sözcüğü, tren ve direk kelimelerinin birleşmesiyle oluşuyor. (Bu kelime sosyal medyada son bir yıldır gündemde.)

Çok çok büyük büyük Britanya halkı, atlarla bir yerden bir yere gitmek, hem zaman alıyor hem de malları taşımak zahmetli, bu soruna bir çare bulmak lazım diye, düşünmeye başlamışlar. İçlerinden adı Richard (Aslan Yürekli) olan birisi, demir atı icat etmiş. Böylece sorun ortadan kalkmış olmuş. O demir at gelişmiş gelişmiş ve şimdiki trenler halini almış ya da bizim deyişimizle treklere dönüşmüş.

Şimdi teze göre, teribatta açık bulursak ve bu açıktan harekât düzenlersek, teribat kullanılmaz hâle gelir ve teribat çöker. Ama araştırmalar sonucu, 23 noktada (Bu sayının herhangi bir özel anlamı yok.) teribat açığı keşfi yapıldı.

23. noktadan daha fazla açık bulmak gerekiyordu ki, teribat, domino etkisi yapabilsin. Tabi bu arada QCHG (harf yerleri bilerek değiştirildi.) havada yatıyordu. Daha fazla açık bulanamadığı için trek harekâtı iptal edildi.

Neye hikmet, neye kısmet gibi bir durum ortaya çıktı. Sonra konu çok başka bir boyut durumuna geçti. CHQG hâlâ ortalıkta yoktu.

Tabi bunun dışında A ve B körfez enerji kaynakları da tahrip edilecekti.

Tatbikattı, yok bomba alarmı bunlar hep Pişekâr ve Kavuklu hikâyeleri bibisi… gülücük

Ortalıkta olmayan bu gqhc şimdi ortalıkta dolaşıyor, ama neden ben hâlâ iletişim kurabiliyorum onu çözemedim.

Neyse mrx sinema filmleri ile, bu iş olmaz ya da olabilir. Şimdi başka bir alanda çok daha güzel bir keşif yaptık. Bu sefer çember daralıyor…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder