15 Eylül 2015 Salı

TEKNOLOJİ

Hollywood filmlerinde uzaylılar (çok ileri düzey teknolojileri olan) gelir ve ilk önce Birleşik Devlet Amerika'ya saldırır.


Saldırı sonrası bilim insanları değil de, tesadüf bir kişi, bu ileri teknolojide açık bulur, Bu açık üzerinden saldırıya geçen USAF uzaylıları yok yani  mağlup eder.


Şimdiki senaryoda; uzaylılar gelsin, Las Vegas şehrine saldırsın. (Las Vegas, dünyaca tanınan bir şehirdir. Televizyon izleyen herkes bu şehri tanır.)


Nellis Hava Üssü'ndeki uçaklar karşılık versin ama sonuçta uzaylılar ile savaşacağından yenilecekler.


Sonra Başkan çıkar ve uzaylılar ile temas kurduk, bize saldırıyorlar. 51. Bölge'de uzaylılar var, onlar için geldiler, gibi bir dizi senaryo yazmaya devam edilsin.


Medya devreye girer ve Dünya şokta, uzaylılar gerçekten varmış, sonra herkes birbirine, sen insan kılığından uzaylı mısın vb. senaryolar üretilmeye başlanır.


Bu arada ISIS/DAEŞ/İŞİD her neyse, ufak bir (10 yıl süreli) askıya alınır. Bu arada kozlarınızı gizliden gizliye halledersin. Uzaylı kılığından.


Olaylardan haberdar olan insanlarda uzaylılara, teknolojiye merakı, yeniden başlar ve tasarrufa geçenler harcamaya başlar.


Planı kusursuz yaparsanız, 10 yıl boyunca kimsenin aklına gelmez, Uzaylılara inanmayanlar bile inanmaya başalar.


Alın size dünya çapında pazarlama uygulaması. Bu kadar basit.


Not: Bu yöntem Gerçek Dünya'da hala uygulanmadı. Artık uygulayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder